top of page

Aanbod

Er wordt steeds gestart met een eerste intakegesprek waarbij jij me zoveel mogelijk informatie verschaft. Zo kan ik aan de slag gaan met een compleet beeld. De mogelijkheden bekijken we samen gedurende het tweede consult om de meest haalbare manieren te zoeken voor jouw gewenste verandering. De opvolgconsulten dienen om mogelijke obstakels en vragen samen te bekijken en je zo op weg te helpen om steeds meer en meer grip te hebben op de doorgevoerde verandering. Op die manier werken we samen aan een duurzame verandering! 

Op locatie of toch liever online? 

Moet jij van verder komen of komt een online afspraak beter uit? Ook online afspraken kunnen worden geboekt. Duid aan dat je graag een online afspraak wil en ik stuur je snel een mailtje met de link voor een online consult!

Geen mailtje ontvangen? Bekijk zeker even je spambox!

Nog steeds geen mailtje? Contacteer me dan even via onderstaand formulier en schrijf bij reden 'Online consult'.

 

Huisbezoek?

Is een huisbezoek eenvoudiger voor jou? Ook dat kan zeker. 

Vul hieronder het contactformulier in en schrijf bij 'reden' dat je graag een huisbezoek wenst en wat jouw reden is voor een consult. Ik contacteer je zo spoedig mogelijk en dan bekijken we samen wat het beste uitkomt. 

Voor een huisbezoek wordt een meerwaarde gevraagd. 

 

Individuele begeleiding voor wie?

  • Evenwichtige voeding

Wil je graag je eerste stappen zetten naar evenwichtige voeding, maar heb je geen idee hoe je dat doet? Of heb je jouw eerste stappen reeds gezet, maar loop je soms nog vast? Samen kijken we naar evenwichtige keuzes en alternatieven.

  • Medische problematiek

  • Maag- darmklachten: coeliakie, ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, maagaandoeningen, prikkelbare darmsyndroom

  • Hart- en vaataandoeningen: hoge bloeddruk, verstoorde cholesterolwaarden, hartaandoeningen

  • Ondervoeding

  • PCOS

  • Allergieën en intoleranties: na diagnose van een allergie of intolerantie kan het soms aanvoelen alsof je bijna niets meer mag/kan eten. Alsof je nooit meer die lekkere koek of taart mag proeven. Samen kunnen we op zoek gaan naar lekkere alternatieven en andere producten die wel zijn toegelaten opdat er terug een grote en lekkere wereld van eten voor je open gaat. 

  • Moeilijkheden met eten 

Heb je het soms moeilijk met eten, aan tafel zitten of het proeven van nieuwe producten? Hangt eten soms samen met schuldgevoelens of een negatieve sfeer? Of lijkt het soms alsof je verslaafd bent aan eten? Samen kan er worden gezocht naar een fijne relatie met eten op jouw ritme.

 

*Geconventioneerd 

Stel je vraag!

Martijn Luppens
Erkend diëtist 

Praktijk EqiLibre

Donkerstraat 2,

3040 Neerijse

0471.38.43.95

  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page